turkland!!

Hej hopp! Nu är vi snart på väg till turkiet :D eller ja, snart och snart? i morgon. Har inge mer att skriva för tillffället :)

Är det här det ska stå en rubrik eller?

Alltså... BIG förlåt!! Jag har verkligen inte bättrat mig... MEN det är ju faktiskt sommar nu :D Och jag är lycklig och glad :) Sommarlovet så här långt har varit fett bra! Har slappat, varit med mina fina vänner & tävlat. Tävlingen gick bra :) Dressyr tanten som jag är ( * Host host ) red ihop 62.41% tror jag eller nåt :) Är fett nöjd! Och tarre träffade sin hel bor Sjöaryds Hamilton :) Dom var fett lika :) Fast det gulligaste var att dom ryckte på huvudet på samma sätt ;) Var en lyckad tävling i allafall :) 
 
Och sen har det ju varit midsommar! Jag hade i allafall roligt. Hoppas ni också har haft det :) Och bästa Emma blev 14!!! GRATTIS!!! LITE SENT, MEN DET ÄR JU TANKEN SOM RÄKNAS + ATT JAG HAR SAGT DET INNAN OCKSÅ :D :D  Min lilla fjortis ;) Hade typ fest eller vad man nu ska säga hos pappa :) Sen på lördagen så åkte jag och Emma och hennes kusiner till grönan :) Var fett kuligt! Vann massor med choklad :D Hhaah! Vi blev typ stammisar på pop expressen ( stavning?).. Haha! Och puckot jag vifade lite för våldsamt med och så råkade jag peka på en kille som stod och kolla! Haha!! Och dt bästa var att han trodde att jag gjorde det med flit :D Det gjorde min dag :D Sen hade jag fett mycket panik i ja kan inte stava det men typ Insen eller nåt hur man stavar ;) Jag frågade typ 10 gånger om man kunde då och om man var 100% säker när man åkte :) Sen skämmde vi ut oss lite mer också men orkar inte skriva det, för när jag och Emma är i farten så kan INGET stoppa oss :D HAHAHA!! JUSTE! När vi åkte spöktåget, Så hade vi lite smått panik, Så jag höll för öronen och skrek som satan genom hela åkturen så när man åkte ut där a typ ni fattar så as garvade alla åt oss!! No lifer som gör så! 
Det var våran dag typ :) 
Btw så ska jag tävla på onsdag! Debutera min L.B i hoppning :D aaaa!! Är fett nervös ;) 
 
 Hittade ingen bättre bild på datorn på dig min fjortis!!! :D 

Mys med lite regn alltså....

Shiitt! Vi har tältat i natt och det här ju typ så här spö regnat hela natten! Kul. Men vi överlevde en natt i tältet :) Det går ingen nöd på oss när man har en platt tv i tältet ;)
Idag kommer haking så då blir det lite hoppning :) Sen så ska jag ju tävla i morgon! Whiiiii!! Är fett nervös :D
Hejdå puss puss på er mina söta små gulle grisar ;)

Jag gick in som en vinnare och kom ut som en vinnare!

AAAA!!! Jag vann i år igen!! Jag är såå lycklig nu. Man har ju faktiskt världens bästa ponny <3 Det var såå underbart!
VmRk dagen var väldgit rolig! Sen på efter middagen så började km. Allt började med att det spö regnade under tiden vi skulle bygga fram. Men sen slutade det regna :) Palla berätta det här!
Men sen så hoppade jag en så kallad clear-round! Det gick super! Flög över alla hinder och då blev vi nolla :)
Sen hände en olycka ( en annan ryttare ) och då drog det ut på tiden och lite så. Men sen så löste sig allt och ryttaren mår bra! Och då hoppade jag själva km klassen. Och det var typ nu allt gällde! Första två hindrerna gick bra. Men till trean så typ vet jag inte vad jag gjorde och då fick vi ett stopp.... Usch, Vad besviken jag var på mig själv! Ibland undrar man ju om man har alla hästar hemmar eller inte?
Men sen vann jag och då blev allt MYCKET bättre :D Är galet stolt över Tarrens instats :) Det var lite om den dagen! Och det ända jag kan säga nu i efter hand är att JAG har världens bästa ponny! Han är guld värd!
Och sen vill jag tacka mina mostrar, Min syster, Min pappa och min låstas morfar. Ni var helt underbara som tog hand om min häst mellan klassen och lite till ;)
Har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv! Men det gick över med lite pepp från Jojo! :D & Maria och jag pratade lite innan vi skulle hoppa! Det är tur att man här vänner säger jag bara ;)
Fina lilla hästen :D

Och den bittra sanningen är att jag....

SUGER på att blogga! Jag fattar inte vad som händer? Jag har tid ( ibland ) och jag VILL blogga. Men jag orkar inte.
Men jag har haft ganska mycket i skolan... Hm... Det var ju en väldigt bra bort förklaring, Frida....
Men imorgon är det tävling på hemmaplan och jag är sjukt TAGGAD!!!
Min mag känsla säger att det här kommer gå AS BRA! JAg har inte tävlat på väldigt länge, Men nu sk vi sopa banan ren ;) Men vi har ju tävlat för haking då förra helgen tror jag. Det gick guddomligt bra :D ( Inte lördagen ) men båda passen på söndagen gick som en dans. Min häst är sååå fin!
Men nu har vi några tävlingar inbokade i sommar, Och den 27:e ska vi debutera våran 1 meter :) Fett nervöst ;)
Och den 20:e ska vi starta en dressyr tävling L:B :) Sen så ska jag boka på fler tävlingar mot sommar slutet/ hösten! Är så galet glad! Livet leker och skolan är snart SLUT, Jag har underbara vänner, En underbar familj och det bästa sv allt är att min häst är den bäste,underbaraste, finaste och den BÄSTA BÄSTA BÄSTA OM OCH OM IGEN :D
Puss och ha det bäst! Och alla håller tummarna i morgon och det kommer gå som det gå, Men jag kommer vara lika  glad :D

RSS 2.0