Jag utan smink! Ful som satan....


Har fått lockig lugg!!

Godkväll alla :) Idag har det somsagt varit lite "kalas" här. Var inte mycket folk bara typ min farbror och hans familj,farmor och kerstin.. Åt god mat och pratade lite och så.. Nu har alla åkt hemmåt :)
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på! Var i skolan idag som vanligt... Var helt okej idag med! Hade no prov (muntligt).. No läraren gav mig aldrig ordet och jag kunde alla frågor utom två!! Blev lite sur för jag tycker att alla har rätt till att vis att man kan!! Sen hade vi so! Haha gjorde verkligen ingeting bara tittade på någon konstig film :) Najs lektion asså :) Hade matte som sista lektion,segt... Men jag och Elin piggade upp stämmningen när vi gick ut i ett grupprum :) Satt och sjöng och lite så :) Sen åkte jag ut till stallet och fixade med tarri <3 borstade och så mockade och gjorde jag hö också :)

Nu är jag död efter veckan.. Skönt att det är helg nu :) Släppa allt i skoan och bara leva livet :)

Nej,nu ska jag göra något annat skojigt :)

Ha det så bra puss på er//Frida

Turn the tide..

Godmorgon! Jag förstår inte en grej? Jag har lyssnat på en låt tusen gånger säkert. Men den har inte tjatas ut som alla andra låtar gör! Jag tror att man känner sig träffad av låten och hittar sig själv.. Eller jag vet inte men den här låten man sitter som förstenad varje gång man hör den! Den har en magisk kraft typ och lyfter upp en och då börjar man se världen med andra ögon...  Förstår ni???
Snart ska jag åka till skolan... Har firat mina små syskon nu på morgonen.. 6 år blir dom idag :) Hoppas dom uppskatar mina pressenter :) Idag ska tarri få en vilo dag! Har gott hårt i veckan så det är han väl bekänt av :) :)
Lilla hjärtat <3 du är mitt allt <3 <3 Har bokat in två tävlingar innan vintern (bara i hoppning) först är det en i sollentuna då ska jag hoppa en L:D så bara 80 cm Den 15 oktober är den :) Sen så den 5 november bär det av mot botkyrka och då ska jag starta två klasser först L:D sen en L:C! Jag vann ju i L:C förra gången jag hoppade så vi får se hur det går denna gång då :)
Men nu tycker jag att vi ska åka nu så vi ses i kväll antagligen eller juste släkten kommer så vi får se om jag hinner slänga in ett litet inlägg senare i kväll men ha det så bra nu allihopa!
//Frida puss på er
LOVE YOU <3

Godnatt bloggen!

Nu har jag sagt mina sista ord i kväll! Är såå trött.. Måste sova för jag blir väckt halv SEX i morgonbitti!! Du vet, småsyskonen fyller år!
Men godnatt alla! Ha det så gott så höres och synes i morgon//Frida
Love <3 Puss på er

I cry in the dark...

Hej hopp! Idag i skolan har varit den värsta på länge.... Hade ont i huvet! Och alla höll på och larva sig (killarna)..
Vilka annars?? Sen har vi haft so med Anita! Skön lektion! Tittade bara på film och gjorde typ inget! Men filip är på som en fästing och bara är allmän jobbig! Håller på med mitt hår och bara... Usch!!! Sen var dagen över! Då drog jag ut från skolan och till friheten (stallet)! Blir alltid lika glad över att träffa min lilla sötis :) Red ett litet dressyr pass på egen hand idag :) Gick super bra fick ner honom i formen på en gång!! Traven helt okej. Brukar inte vara så lugn men fortfarande inte den trav jag sträfar efter :) Galoppen super!! Lugn harmonisk men ändå luftig :) Sen blev det lite tokigt när Emma och Maya gick hem med sina hästar. Då blev det fart på honom! Hoppade i galoppen osv..
Då gav jag upp! Hade ingen lust att bråka :) Sen efter det tog jag hand om honom och så! Men nu sitter jag här och sover typ! Är svin trött! Man blir det om man går i min klass :) Ingen arbetsro för 5 öre :) Jaja vi jobbar på det!!
Nu blir det idol och sen soooooovvvvvaaaaaa!!!!!
Nu har ni fått en liten in blick om vad jag gjorde idag :)
Puss ha det bäst alla läsare ni vet att jag gillar kommentarer :) Hihihi
Ha det bäst puss// Frida! Vem annars?? Puss

Mysigt ridpass :)

Hej allihopa! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Gjorde inget speciellt :) Förutom att jag hade hemkunskap men det har jag ju varje onsdag :) Juste vi gick spåret (idag igen) för våra språk grupper är icke klara än!!
Det var ju lagom kul!
Sen så på hemkunskapen gjorde vi någon milkshake! Hahaha smakade inte så jätte gott!!
Sen så tog dagen slut. Då gjorde jag inte så mycket, Nellie och Ida var med mig till bussen skulle komma :) Då gjorde vi en massa kul!! Hahah behöver inte gå in på detaljer vad vi gjorde :)
Sen kom bussen då åkte jag ut till stallet!
Där så mockade jag och gjorde hö! Sen fikade jag och Sara :) Mums!! Efter det så red jag,Sara,Ellen och Angelica till sandtaget! Fast Ellen och angelica gick där i från ganska snabbt! Så jag och Sara tog lite fina och mysiga bilder men fina hästarna <3
Sen var det möte det var ju ganska roligt!
Nu ska sova så godnatt/Frida <3

Om jag visste vart du var skulle jag springa till dig och aldrig mer släppa taget igen..

Hej hopp!
Nu ska jag brätta vad jag har gjort när jag inte har bloggat på en vecka och tre dagar!!
Jag har varit på sjöliden med klassen. Var ganska tråkit.. Men,Men... Vi åkte dit vi halv tolv ca. Då åt vi lunch, sen så var det sammarbets övningar. I FYRA timmar höll vid på!! Gick bra men som sagt va var det inte det roligaste jag har varit med om. Sen så gick vi in och åt middag! Tacos!! Sen så diskade vi.. Jätte skoj!! Eller ej.. Sen så hade vi "rast" gjorde inte så mycket låg mest i soffan och chillade.. Sen så gick vi ut och då badade vissa! Korkade eller vad!? 16 grader var det.. mys :) sen så gick vi in och spelade något spel! Förstod dock ingenting för Katarina och Hasse ville ha ett litet "mentor möte" som dom hade med alla :) Pratade om hur man trivdes i skolan och lite så :) sen så skulle vi titta på film men då skulle vi ut igen för dom som inte hade skött sig skulle gå någon liten runda typ! Har ingen aning vart dom skulle gå! För jag hade skött mig :) Duktig flicka e jag allt :) Sen när dom kom tillbaka så tittade vi på film! Var helt i hoppträngd typ... Axel satt bakom mig, Alice satt brevid mig på höger sida och Filip på vänster sidan plus Adrian i knät.. Jo, Jag fick mycket plats att sitta på!! Sen var det lägdags. Alla var helt slut så alla somnade direkt typ! Sen var det inte så mycket mer att säga om sjöliden :)
Förra helgen så tävlade jag både lördag och söndagen! På lördagen vann vi!!! Men på söndagen gick det väll sådär.. dressyr var det! Kände mig inte helt nöjd men han hade en lös sko och sen så var jag inte så "fullt" taggade som jag blir när jag hoppar så.. Men fick iaf 59,38 % :)
I lördags så hoppade jag 1,15 på min älskling <3
sen så var jag och Ida på bio! Såg "Jag saknar dig" var såååå grym :) Grät jätte mycket!! Var skit sur på dom som satt nedanför oss för dom skrattade typ hela tiden av filmen!! Varför skrattar man när någon dör??!!!!?? Varför skrattar man när någon saknar någon så mycket???!!! Ifall någon tycker man skrattar då kan väll slänga in liten kommentar.. Ifall man tycker det är man helt blåst!!
Nu ska jag läsa lite och lyssna på världens bästa låt!! Turn the tide med ailucrash <3
Godnatt världens bästa läsare/ Frida puss <3

Förlåt alla läsare!

förlåt för jag inte har bloggat!! Har ej haft tid!
Har hänt grym mycket grejer!! Har varit på sjöliden med klassen.. Oj,Oj hehe.. Tävlat osv..
Lovar att skriva ALLT i morgon för nu ska jag plugga och duscha sen så blir det IIIDDOOOLL :) :)
Puss/ Frida

Allt känns så perfekt....


Love!

Hej på er kära läsare :)
Nu sitter jag i min säng och känner hur tröttheten sköljer över mig...
Helt ok skoldag! Teatern var sådär...
Sen så hämtade mamma mig och vi åkte till stallet. och där red jag för Marianne!! Har aldrig gått så bra som det gick idag!! Lille söte ponnyn gör min dag.. <3 Sen så hjälpte jag till att bära lite hinder ner till utebanan.. Km snart :)
Fetans taggad ska ni veta ;) Men iaf nu sitter jag här efter en lång dag i både stall och plugg :)
Ha det så bäst så hörs vi i morgon//Frida Puss<3 <3

Mot skolan!

Godmorgon på er :)
Idag ska vi gå på teater med "klassen". Hoppas att den är lite rolig eller bra hur man nu säger :)
Sitter och väntar på mina sega syskon...
Nu måste jag dra till plugget ;) Puss på er :)
Ha det så bäst/Frida <3 Puss <3

Du får mig att le...


<3 <3

Är kär...

Hejsan på er! Har ej haft tid att blogga. Men hoppas ni förstår mig :)
Det har varit massor av plugg och grejer.. Men äntligen är jag klar me alla läxor!!! Grymt skönt ha det gjort!! En läxa är inte klar men jag ska ta det med Anita i morgon för jag kommer ej in på en grej.... Idag i skolan har vi inte gjort så mycket bara haft lektioner som vanligt... Hade hemkunskap!! Vi bakade kakor... Typ siraps kakor.. Va med Adrian och Filip!! Gick väl sådär... Mina och Filips kakor blev lite smått brända :( Annars var det super kul!! Var kanse inte den tystaste gruppen!! Hahaha :) Först gjorde vi helt fel men sen så fixade vi till det problemet :)
Efter det så åkte vi skatebord?? haha jo det gick sååååå bra... Eller inte :D
Sen så tog jag bussen med Ida och Nellie jag och Ida hoppade av vid stallet där vår promenad gick vidare till stallet!!
När vi var där  så böt vi om till ridkläder :) Mocka och gjorde hö!! Vilo dag för Tarre borstade och fixade med honom :) Sen har jag gjort läxor och ätit och lite så :) Inte speciellt kul men måste göras!! Viktigt viktigt!!
Nu ska jag göra lite mer av läxorna så tjing
Ha det så bäst/Frida :) Puss <3

God morgon på er!!

Hej!! Jag slänger in ett litet inlägg så här på morgon kvisten :)
Snart ska jag till skolan och träffa mina fina vänner! Sen bär det av mot stallet :)
Nej,Nu måste vi åka så vi synes och höres :)
Ha det bra!! /Frida <3 Puss<3

Planer för nästa vecka!!

Halloj igen!  Nu blir det lite rid-planer för nästa vecka :)
Måndag: Dressyr på utebanan.
Tisdag: Haking träning.
Onsdag: Uteritt.
Torsdag:  Träning för Marianne (Dressyr).
Fredag:  Kurs för Millan, Hoppning.
Lördag: tävling. KM i hoppning.
Söndag: Tävling!!
Ja, Det var min vecka!! Super kul!! <3 Alltid kul Tarris <3 <3 :)
Juste det skulle vara ganska trevligt om ni kunde slänga in en kommentar!! :) Har bara en som kommentera. Super kul om fler ville det också!! :)
tackar för kommentarerna mamma!! Forsätt så :) :) Det gillar vi!! <3
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova!
Ha det så bäst/Frida <3 Puss<3
P.S Glöm inte att kommentera ;) Puss!! God natt läsare!! <3

Sekunderna är dyrbara..


Tävlingar!

Hallojsan!
Nu har jag precis kommit hem efter jag och Isa har ridit på lille Tarre<3 Gick super bra idag! Super nöjd :) Red L:2 en gång gick bra!! Sen gjord jag lite galopp övningar och så :) Innan det så har jag Sara Ida & Johanna försökt hitta på en ny "heja ramsa" men det gick inge vidare :) Snart kommer pappa hem med lite mat! Sen ska jag nog över till Sara tror jag om hon svara!! Där ska vi titta lite på tävlingsdatabasen om det finns någon tävling vi kan vara med på tillsammans!! Då Sara hoppar Ariel! Medryttar häst typ :) Sen ska jag... Nej jag vet inte men något skoj kan man väll hitta på en sån här söndag kväll!!
Nej nu kom pappa!! Mums!!
Tjing  hörs i morgon eller i kväll!!
Ha det så bäst/Frida <3 puss<3
Snyggingar ;)

Världens bästa lilla syster <3

God morgon på er!
Nu har jag ätit frukost och gjort engelskan med lilla syster <3 Snart ska vi ut och brumma lite fyrhjuling :) Länge sedan var det jag körde!! Sen ska ja ner till stallet och pyssla med Tarris :)
Det blev lite kort men senare får ni lite mer att läsa :)
Hejdå/Frida <3

Varför le när ingen annan gör det??

Gokväll alla trevliga bloggläsare! Nu börjar det dra ihop sig till kvällen slut och jag vill sova!! Det känns lite i luften  att det börjar bli höst!! Vill att det ska bli en mysig höst med färg glada träd osv.. Men sen kommer vintern...
Buuuu För vintern!! Blir bara halt och kallt! Ingenstans att rida.. Bara i ridhuset.. Men då ska man passa tider och grejer.. Sen kommer man bli mulad VARJE dag i skolan säkert :( Vill att det ska bli sommar lov igen :) Sådär mysigt.. Bara vara med kompisar och leva livet!! Men nu är det hårda bud.. Skolan och alla läxor!! Men då får man ser fram i mot jullovet! Och hoppas att det ska bli lite skoj!! Jora Det blir det!
Ser fram i mot på tisdag..  Haking!! Har inte hoppat för honom på två veckor :( Men på tisdag smäller det!! Sen så ska jag hoppa på fredag. Sen blir det tävling på lördag hemma! KM!! Sen på söndag bär det av mot Tungelsta ridklubb och tävla lite dressyr!! Ska bli intressant hur det går :)
Nej nu måste jag sova!! En ny dag i morgon,Nya utmaningar..
Så godnatt och sov så himla gott!!
Ha det bäst så länge! /Frida <3 Puss<3

Dom som förstår gråter...


Träning!

Hallo! Nu ska jag underhålla er med att prata om träningen!
Först gjorde vi trav bommar på böjda spår. Gick bra i början men sen så började han att dra lite.. Men men sånt är livet :) Sen så "hoppade" vi lilla fan :) Rullad över fint! Sen så började vi hoppa tre hinder på lång sidan. Då blev han super glad och bara ville springa och springa! Då blev han sådär super stark!! Men efter ett tag blev han super fin i båda varven :) Sen hoppade vi bana! Jag var startnummer fyra! Då gick det super bra! Blev nöjd men det kunde har gott lite bättre!! Men övning ger färdighet!! :) Det får man icke glömma bort!! Sen så fixade jag lite med söt ponnyn :) Sen så cyklade jag hem till pappa och typ vid bommen så mötte jag Jessica! Sen gjorde vi sällskap hem! Eller nästan hem :) Nu sitter jag här och väntar på maten! Super hungrig :)
Nu får ni ha det så bäst alla läsare + alla andra :)
Så ha det bäst/Frida <3 Puss<3

Vägen får gå utan mig den här gången...

God kväll alla blogg läsare!

Idag så var det ju hoppkurs för Millan!! Vi hoppade "huset" Eller relaterade avstånd.. Var kul! Hoppade inte så högt bara typ 75 cm :) Tarre var super fin men ganska stark! Det blir så jobbibgt för han tar tag i betet och bara skiter i vad jag gör!! Det är bara i bland!! Annars gick det super bra! Nu har jag ätit och gottat i mig lite godis :) hihi Busigt!! :)

I helgen far jag till min papi :) Då vet jag inte vad som händer men jag ska i allafall vara i stallet och trän för Marianne!! :) KUL KUL!! :)

Nu ska jag hitta på något vettigt!!

Så ha det bäst! /Frida <3 Puss Puss!! <3


Mica,Saga,Julia och Nellan :)

God morgon!
Igår så red jag ut på Tarre med Julle och Anna! Vi hade jätte mysigt!! Först så red vi lite i skogen sen så galopperade vi i sanden vid sandtaget!! Red inte speciellt länge men det räckte :) Sen red vi hem :) Vi red med det nya rid täcket :) Hihih ;)
Men nu sitter jag i skolan och ha det gott :) haha eller inte?? :)
Ska snart till Robert och ha flätan sen ska vi ha språk.. Sen så äter vi lunch! Sen så blir det No och matte sen så får jag gå hem :)
Nu måste jag kila! Så Puss / Frida <3 Puss!! <3

Yoggi :)

Halloj alla läsare!
Nu sitter jag och väntar på att min lektion ska börja! Fast det är exakt en timme kvar! Skönt men har inget att göra..
Idag slutar vi halv tre då ska jag brumma till stallet och rida! Någon dum liten polle hade mumsat på min häst :( Ska titta så att såret är bättre :)
Ska rida på banan lite längre än igår! Igår red jag på banan med Emma på Bella! Gick superbra gjorde inte så mycket bara kände lite på han och så!! Lilla hästen hade tränings verk efter tävlingen och båtis ridningen!
Nej nu ska jag dra här ifrån!
Så ha det bäst/Frida <3 Puss!
Bild brist :(

Mysigt...

God morgon! Vilket mys väder det är idag. Eller? :)
Mina planer för dagen är så här: Jag ska börja vara i skolan och jobba, Sen ska mamma hämta mig sen så ska vi åka och fika :) Mums! Sen ska jag fara ut till stallet och rida lille Tarre <3 Sen ska jag väll fixa lite med honom och så :) Tänker nog rida i ridhuset om det här ovädret inte tänker ge sig!!
Sen i kväll ska jag inte göra något speciellt bara vara :)
Nej, Nu ska jag sluta med det här babblande :)
Så ha det så bra :) /Frida :) Puss

Efter regn kommer sol :)

Halloj!
Nu sitter jag i skolan med Nellan pellan och Ida rida :)
Som sagt va så tävlade jag i söndags!
Det gick super bra!! Felfria=Rosett :)
Var jätte nervös innan men sen släppte det efter hinder nummer två :)
Det blev lite kort men orkar inte blogga nu:)
Bloggar mer i kväll :)
Puss ha det så bäst/Frida <3

Precis som blommor behöver vatten behöver jag dig..

Hej igen!
Har fett tråkit :( Har rast till 10 över 10 :) Men har inget att göra.. Så då passade jag på att slänga in ett litet inlägg till er :) Efter rasten har vi franska :) Det ska bli riktigt kul :) Efter det har vi lunch sen så har vi No. Och efter det har vi matte :) Spikat schema heeela dagen! Sen ska jag ut till stallet och fixa med hästen för sen ska vi rida lektion för Millan (Kursen) Det ska bli intressant hur det ska gå! Sen ska jag åka hem till pappa och äta och greja lite :)
Sen på lördag är det kalas för Adrian och det är bara 1 DAG på lördag tills jag ska tävla!! FETTT KUUUUL :) :)
Då ska Emma sova hos mig också :) Hon och Jessica ska vara hästskötare typ? Jaja Det längtar vi till:)
Nu ska jag jag ladda ner lite grejor så vi hörs senare folket!
Ha det så bäst/Frida <3 Puss!!

Kul dag...

Skön dag!! Föst inställd So sen kanse inställd svenska!!
Tråkigt men sköööntt som satan :) Puss <3
Bild brist....
/ FRIDA <3

En vanlig dag i skolan :)

Halloj!
Idag har jag gått i skolan som vanligt!!
Idag började vi med mentors tid.. Gjorde ingenting typ :)
Sen så hade vi idrott. Fett jobbigt och ha så tidigt.. Men,Men:)
Sen hade vi engelska med Katarina! vi bytte platser också...
Sen gjorde vi en bilduppgift blablabla...
Sen åt vi lunch.. Eller en macka och en juice :)
Nu har vi rast i typ en halv timme till :) Chill pill ;)
just nu sitter jag med sara och Olivia :)
Men nu ska jag hiit på nåt :)
Hoppas ni har det bra för det har jag!!
Ha det bäst/ Frida <3 Puss

RSS 2.0